onsdag 15. juni 2011

Pause fra strikkingaDet er som regel slik at så fort jeg får en ide, så baller det fryktelig på seg, og jeg starter på flere prosjekter som har en viss sammenheng med denne ene ideen. I dette tilfellet gjelder det soverom. Jeg har to stk, et lite stappfullt av leker - og et stort som ikke inneholder annet enn ei dobbelseng og et gammelt sminkebord fra 50-tallet da møbler skulle være små. Derfor fant jeg ut at frøkna og jeg rett og slett skal bytte soverom. Så får hun litt mer plass til lekene sine, og jeg får et mindre rom som er litt enklere å innrede penere.

Nytt soverom = nytt pledd. I den anledning fant jeg frem 16 nøster Eskimo som en gang skulle bli et vognteppe og noe annet jeg helt har glemt hva er. Jeg kjøpte noen flere nøster (ingen unnskyldning er for liten til å stikke innom Husfliden) og fant et mønster på noen særdeles storvokste oldemorruter på Garnstudio sine nettsider.

Jeg heklet mye mer før enn nå, men det var koselig å gjøre det igjen, selv om krok størrelse 10 er litt mer tull og ball enn en tynnere og mer håndterlig. Men det går unna! Etter under et døgns ivrig hekling er allerede 9 av 24 ruter ferdige. Dette er altså det første av veldig, veldig mange påbegynte teppeprosjekter jeg ser enden på. Hurra for store kroker!

4 kommentarer:

Marianne sa...

Du må komme på strikkekafe på Kafka i morgen, torsdag, fra kl 1900. Hadde vært stas å treffes igjen!
MArianne

Knitgirl sa...

Angrer litt på at ikke jeg også valgte litt tykkere garn til teppehekling...Knalle farger du har valgt, og det kommer til å bli så stilig.
Og små må du jo vise frem jomfruburet ditt når rommet står ferdig;-)

Elisabeth sa...

Utrolig flotte farger i teppet ditt. Blir spennende å se det ferdig, og en kikk på hele rommet er enda bedre :)

ReDoir sa...

Hyggelig å lese bloggen din;)