onsdag 2. februar 2011

Årene gikk..

Tenk hvor lenge det er siden jeg har blogget!
Siden sist har det skjedd mye, hverdagen er helt annerledes enn sist jeg skrev et innlegg her. Dattera mi har fått flere diagnoser, og følges opp av både sykehus og forskjellige terapeuter . Jeg har blitt singel, startet på skole og trives kjempebra, selv om dagene av og til blir temmelig stressende med veldig mange ting som skal passe inn i en dag som allerede har altfor få timer.

På strikkefronten skjer det mye, 2010 var et særdeles produktivt år hvor jeg greide å fullføre mange prosjekter og strikke fornuftige ting istedet for å starte på votter på pinne 1,75 for så å legge dem bort og glemme dem før jeg dro ut pinnene og begynte på et nytt par håpløse votter på pinne 1,75... 2011 blir forhåpentligvis like bra, eneste forskjellen er at nå skal strikketøyet opp i lyset, jeg skal ta bilder og poste dem her!

Jeg er fristet til å si at det er godt å være tilbake, men tror jeg dropper det til jeg faktisk har postet et bilde av noe jeg har strikket ;)

5 kommentarer:

Ulla V. sa...

Hvor er det dejligt at du er tilbage. :))

Jeg vil glæde mig til at læse med igen og følge de smukke ting du skaber. :))

lise sa...

Kjekt å se deg tilbake! Og det skal bli veldig kjekt å se nye kreasjoner fra deg også.

Guro sa...

Så hyggelig å se deg tilbake. Jeg håper livet ikke har fart altfor hardt med deg i mellomtiden, det hørtes tøft ut.

Monstermønster sa...

Du får satse på fortellerstilen i de gamle kongesagaene; -og så gikk det to år.

Velkommen tilbake i blogglandia!

Knitgirl sa...

Å du kom tilbake!!! Jeg har tenkt mye på Dere og håper ting går bra! Si du er tilbake på ordentlig da! Jeg setter meg opp som følger og melder meg inn i fancluben!