søndag 27. mars 2011

Effektiv daffesøndag


Egentlig er ikke søndager så verst. Jeg får gjort ting jeg ellers ikke prioriterer, som å rydde i garnet mitt. To stappfulle bæreposer med tjukt sokkegarn, bomull og et slags merkelig effektgarn med nylon, glitter og mohair (nei, jeg var ikke ved mine fulle fem da jeg kjøpte det) har blitt fylt, og det jeg vil beholde er pent sortert i 6 30-liters plastbokser. Og en skittentøykurv som sikkert tar 100 liter. Altså har lageret minket litt, og det er jo alltid bra?

Strikkepinnene går som aldri før, jeg har mistet fullføringskomplekset mitt, og den ene tingen etter den andre blir faktisk ferdig! Først ut er denne vesten, Autumn Leaves fra Pickles. Jeg har strikket den en gang før, da i Smart. Det var ingen behagelig opplevelse, man må slite litt i garnet når man strikker stjernene. I allefall trodde jeg det. Alt gikk så mye bedre med et mykere garn, extra fine merino (også fra Pickles) var bedre for mine ømfintlige puselanker.

Selv om jeg er kvitt fullføringsvegringen min, så er ikke alle problemer vekk; jeg har fortsatt en hang til å starte på en hel haug prosjekter samtidig. Så nå strikker jeg kimonojakke fra Sweaterbabe, estiske votter, hekler pynt på lue og fant nettopp disse fantastiske flamingovottene jeg MÅ lage!

6 kommentarer:

sipusa sa...

Flott vest! Og så liker jeg fargene:-)

Rigmor sa...

kjempe flott vest. likte fargene!! Lykke til med de andre prosjektene!

gyldenkron sa...

Den vesten er så flott. .Og så fine farger du har valgt.

Janicke Lekang sa...

Vesten ble kjempeflott, elsker høstfarger! Så kjekt å gjøre ferdig ting, også!

LisaM sa...

Den vesten er så søt!!
Kjempefine farger du har valgt☺

Elisabeth sa...

Denne vesten er jo bare så nydelig, og fargene du har valgt var veldig samstemte og fine.