mandag 29. september 2008

Prestekrager og pølselegger

Hva gjør man ikke for at ullsokkene skal bli gjenkjent i barnehagen? Broderte blomster kan være en løsning, om enn ikke en veldig god en. Jeg har aldri brodert på ull før, så det var en artig erfaring. Særlig pene ble de ikke, så det er kanskje like greit at de skal gjemmes nedi bittesmå sko..
Til og med hælen fikk litt pynt..
Ullsokkene er et vaskeekte resteprosjekt, en rest finull og en alpakka som akkurat holdt til to små sokker. Litt store ble de, men det utjevner seg raskere enn man skulle tro. Småunger er greie sånn sett... Da jeg strikket disse brukte jeg mine helt nye Harmony Wood-pinner, og de var faktisk like fantastiske som folk skal ha det til... Minst like fantastiske! Flere er naturligvis underveis i posten ;)

8 kommentarer:

Supernøtt sa...

Noe så fantastisk yndig! :-D

Pinneguri sa...

Og selv i de postene som ikke er ment for min aldersklasse så er det alltid noe å glede seg i fantastiske titler: Hvor i all veren tar du det fra!?
:D)

Helen Brekke sa...

Jeg synes sokkene var nydelige jeg!

Mi :) sa...

Åååå, synes de var supersøte med prestekrager på jeg ;))

Mi♥

BeBe`s blogg sa...

Takk for titten i bloggen din! Mye fint her. De "pølseleggene" var no bare såå søte, og sokkene med!:o)

Anonym sa...

Oh these are adorable!

Ulla V. sa...

Sikke en god idé med alle de små, fine blomster på sokkerne. Den idé vil jeg huske til min store datter på 16 - hun vil elske det! Håber det er i orden med dig? :0)

pepperkverna sa...

Nydelige sokker og herlige legger.....Hege