tirsdag 23. september 2008

På norsk?

Ville det være helt for galt om jeg begynte å skrive på norsk..?
Igjen?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nei, ville det? Synes godt du kan skrive på norsk. De utlendingene som er innom leser mye ut av bilder, og enkelte ting går jo an å oversette :) Lykke til med valget.....

Ulla V. sa...

Skriv du bare på norsk - jeg kan sagtens forstå det ;0)

Jeg skriver også på engelsk, men har også flere gange overvejet at begynde at skrive på dansk...
Det er svært at bestemme sig!

Tora sa...

Dette er ditt sted, og du gjør vel som du vil? Og det kommer vel litt an på hvem leserne dine er og? Er det mest nordboere, så er det vel like greit.

Guro sa...

Jeg kan norsk, så for meg er det greit. Hehe.

Synes du skal gjøre som du synes best, selv fant jeg at jeg ikke hadde nok utenlandske lesere til at jeg gadd å bruke ressurser på det. Ble slitsommere å skrive innlegg, rett og slett.

Pinneguri sa...

Sier som Guro: jeg forstår norsk så hva er problemet, sa du?
;p
Fra spøk til engelsk: Jeg har noen faste engelske venner som stikker hodet innom, så for dem legger jeg inn en kortversjon. Kortkortkortversjon ... :D

Supernøtt sa...

Jeg må tilstå at selv om jeg forstår engelsk godt, liker jeg aller best å lese norsk. Men jeg besøker bloggen din uansett :-)

Anonym sa...

Syns det hadde vært kjempeflott.For oss som gikk på skolen for noenogtredveår siden og ikke huske hva alle ordene betyr,ville det spare masse tid! Mamma.

Irene sa...

Jeg synes norsk er hyggeligst på norske blogger, men det er meg da :-)

vonnie sa...

I would like just a few words in English....can't read/understand Norsk....so wish that i could....if it isn't too much trouble could you blog in English a little, too?
Thank you...........